~*The STARS we love*~

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ~*The STARS we love*~ » Общение » Іграшки для сексу


Іграшки для сексу

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Всім привіт, давайте обговоримо сексуальні іграшки, які ви використовуєте під час інтиму. У мене є пара вібраторів, але вже набридли. Хотілося б щось новеньке придбати, а в нас як на зло в секс-шопі з вибором такого товару погано, нічого нового давно не завозили.

0

2

Що можу сказати – треба зайти у секс-шоп та вибрати ще іграшок. Тим більше зараз із цим проблем немає жодних. Без проблем можна купити найоригінальніші інтимні іграшки та за зовсім невисокою ціною.

0

3

У нас просто в місцевому секс-шопі вибрати особливо нема з чого. Вібратори є, звичайно, різні, але мені не подобаються вибір. Хотілося б щось незвичайне та оригінальне.

0

4

Так в інтернеті простіше все замовляти та й вибір в онлайн магазині набагато ширший. Ось дивіться вібратори https://sexshop.rozetka.com.ua/ua/vibratori/c4673644/ в інтернет-магазині Розетка які продаються. Можу порадити придбати вібратор-кролик Rocks-Off Every Girl, він дуже оригінальний та є ще колір бірюзовий – дуже привабливий.
А параметри його такі: довжина - 19 см, використана довжина - 11 см, діаметр масажера - 3,6 см, довжина відростка для клітора - 7 см, діаметр відростка - 3,1 см. Є десять режимів вібрації, два моторчики - просто ідеальна іграшка для інтиму з якою можна випробувати просто незабутні відчуття.
https://content.rozetka.com.ua/goods/images/big/225444310.jpg

0

5

Сейчас большой выбор игрушек для взрослых в интернете.

0

6

Могу поделиться надежным секс-шопом "Кролик", где я себе смог купить прозрачный мастурбатор https://krolik-shop.com.ua/product-cate … nejtralnye. Интимная игрушка Doc Johnson GoodHead — The Tube ULTRASKYN американского производства высокого качества. Помогает получать еще больше удовольствия от оральных ласк. Рекомендую.

0

7

Я теж дуже люблю такі товари . Буду мати на увазі .

0

8

Я нещодавно дивився у них у магазині мастурбатор для чоловіків https://kupidon.toys/uk/seks-igrushki/v … turbatory/ і вам можу порекомендувати саме цей магазин. Мені сподобався їхній асортимент, він прямий великий у них. Та й, до речі, набагато зручніше купувати такі товари в інтернет-магазині, а не у звичайному офлайні.

0

9

Ох, яка цікава тема. Мені теж щось порадьте, будь ласка

0

10

Я можу порадити купити вібратор https://candy-beach.com.ua/happy-land/i … /vibratory бо найпопулярніша іграшка для інтиму.
Я своїй дівчині купив цей гаджет і подарував - вона у захваті. Я навіть не сподівався, що їй зайде ця забавка. Тому я гадаю, що й вам вона сподобається. Судячи з того, що багато хто цим користується з жінок і не тільки.

0

11

Скільки дуже класних магазинів. Я ссобі вже декілька цікавих зберігла.

0

12

Я вам можу порадити дуже прикольний сексшоп. Я користуюся тільки їхніми послугами протягом багатьох років і дійсно кайфую від якості їх продукції, у них дуже сприятливі ціни і що дуже важливо - дуже клієнтоорієнтований магазин, для магазинів такого характеру це важливо.

0


Вы здесь » ~*The STARS we love*~ » Общение » Іграшки для сексу