~*The STARS we love*~

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ~*The STARS we love*~ » Общение » Вибір холодильника для покупки


Вибір холодильника для покупки

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Мій старий холодильник нарешті зламався, і я подумав про покупку нового. Хочу придбати холодильник, але не знаю, на що звернути увагу. Які бренди та моделі холодильників найкраще зарекомендували себе на ринку? Які параметри потрібно враховувати при виборі? Бюджет у мене обмежений, але я хотів би придбати холодильник, який прослужить довгий час. Чекаю ваших порад!

0

2

Я не так давно придбав холодильник Bosch і дуже задоволений покупкою. Звичайно, ціна на цю марку вище, ніж на деякі інші, але я думаю, що це коштує своїх грошей. У мене є маленька дитина, і мені важливо, щоб в холодильнику зберігалися всі корисні речовини в продуктах. Також у Bosch є багато додаткових функцій, наприклад, відсік для овочів і фруктів, які підтримують оптимальний режим зберігання.

0

3

Я хотів би порекомендувати холодильник LG. Я користуюся ним вже більше двох років, і все ще залишаюся задоволений. Він має великий місткий холодильник, а також окремий морозильник. До того ж, у нього є чудова функція "швидкого заморожування", яка дуже зручна при приготуванні льоду. Звичайно, у всіх свої переваги, але я б рекомендував звернути увагу на холодильники LG.

0

4

Ми собі купували в минулому році холодильник Samsung Rb38t600fsa https://zhuk.ua/kholodylnyky/ в даному інтернет магазині. Ця модель має дуже привабливий дизайн і зручне розташування полиць.
Є можливість переставляти полки всередині, що дуже зручно при зберіганні великих продуктів. Ще один плюс - він дуже тихий, що важливо, якщо холодильник стоїть в невеликій квартирі. Як варіант, можете розглянути такий же холодильник для покупки.
https://skrinshoter.ru/p/300423/lppPE2.png?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82%2030-04-2023%2008:30:30.png

0


Вы здесь » ~*The STARS we love*~ » Общение » Вибір холодильника для покупки