~*The STARS we love*~

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ~*The STARS we love*~ » Общение » Постельное белье


Постельное белье

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Хочу заказать по стандартным размерам пошив постельного белья. Где это сделать?

0

2

Советую интернет магазин "Наша Швейка" http://nasha-shveika.com.ua/ , где можно заказать качественное постельное белье по стандартным размерам. Шьют его мастера быстро и без брака, мы знаем это по своему примеру неоднократных заказов.

0

3

Интересуюсь темой. Тоже надо подкупить пару комплектов.
посоветуйте проверенный магазин

0

4

Я завжди дуже уважно ставлюся до вибору домашнього текстилю. Після довгих пошуків нарешті знайшла чесний та надійний магазин і вже постійно замовляю комплекти постільної білизни Сатин - Страйп на сайті інтернет - магазину "Postel-eco". Мені дуже подобається якість та міцність тканини. Після прання не міняється колір та не деформується. Замовлення приймають та відправляють швидко. Я вже впевнена, що отримаю те, що хотіла.

https://forumupload.ru/uploads/0015/ec/24/597/t993430.webp

Отредактировано Элика (2023-04-05 21:49:59)

0

5

А крім сатину, які ще тканини можете порадити?

0

6

tenni написал(а):

А крім сатину, які ще тканини можете порадити?

Я собі купила постільну білизну з вареної бавовни. Мені дуже подобається ця тканина, комфортна, ніжна, довговічна. Можу порадити сайт, де ви зможете в інтернеті купити постільну білизну від виробника https://leglo.ua/collections/komplekty-bilyzny В каталозі великий вибір кольорів, та можна підібрати комплект по розміру. Раджу спробувати, не пожалкуєте.

Отредактировано mirabella (2023-04-07 20:59:02)

0

7

Я постельное белье беру в магазине https://textiloptom.net/, качественно сшиты, нитки не торчат. Уже давно пользуюсь ими, до сих пор как новые, цвет яркий

0


Вы здесь » ~*The STARS we love*~ » Общение » Постельное белье